Skip to content
DE LEIDINGGEVENDE ALS CONTEXTMAKER

Wil je op de meest duurzame en schuldvrije manier jouw rol als bestuurder, manager, beleidsmaker of leidinggevende invullen? Of wil je leidinggevenden hierin helpen? 

Dan is de ContextMakers-opleiding de juiste volgende stap. 

In de ContextMakers-opleiding ontrafelen we samen waar samenwerkingsvraagstukken nu echt om draaien. Door gedrag te leren begrijpen in de context, krijg je inzicht in de vier contexten die je kunt creëren, waardoor het voor medewerkers weer logisch wordt om in de samenwerking te investeren. 

De contexttools die we hierbij gebruiken leiden je naar alle mogelijke contextknoppen waar je aan kunt gaan draaien. Zo leren we je niet alleen te kijken door de contextbril, maar ook te handelen als een contextmaker.

Wil je deze kennis en tools inzetten in een adviserende rol? Dan is deze opleiding noodzakelijk voordat je de volgende stap kunt zetten naar ContextMentor. 

De ContextMaker-opleiding is incompany beschikbaar of als open inschrijving.  Na afronding kan een praktisch examen worden afgelegd om het ContextMaker-certificaat in bezit te krijgen. 

Meer informatie? Download de ContextMaker infosheet_2024 

OPEN INSCHRIJVING

LOCATIE: Kweetal Schelluinen
DATA OPLEIDING: 

  • Opleidingsdag 1: Vrijdag 5 april
  • Oleidingsdag 2: Vrijdag 26 april
  • Opleidingsdag 3: Vrijdag 24 mei
  • Opleidingsdag 4: Vrijdag 14 juni

Interesse ?

Laat jouw gegevens achter en we nemen contact met je op.